شراشيب كليماري كرسبي
الطريقة :
بنضف الشراشيب كويس وننقعها فى ماية وخل
وبعدين نصفيها كويس ونتبلها بتوم مفروم بالملح والفلفل والكمون
ونعصر على حسب الكمية اللى عندنا لمون
انا عصرت لمونة على الكمية دي
وبعدين نسيب الشراشيب فى التتبيلة اقل حاجة ساعة
وبعدين نحط طاسة على النار فيها زيت سخن
ونعفر الشراشيب بالدقيق وننفضه كويس من بواقى الدقيق
وننزلها فى الزيت السخن
ولما يتحمر جنب نقلبها ع الجنب التاني
ونطلعها تتصفي على ورق مناديل
ونقدمها
وبألف هنا :)
0 التعليقات:
إرسال تعليق