رز بالشعرية



رز بالشعرية


الطريقة :

بنغسل الرز كويس وبنحط حلة ع النار ونحط فيها شوية زيت
ونضيف عليهم الشعرية والمقدار حسب كمية الرز اللى هتعمليها
وممكن تقلليه وممكن تزوديه
وبعدين بنحط الماية ( انا بحط مقدار الماية اد مقدار الرز )
فى بيعملوا مقدار الماية ضعف الرز وفى اقل من كده
المهم بعد ما بحط الماية 
بنزل عليها الرز وبقلبهم كويس وبحط عليهم الملح وبقلب كويس
وبغطي الحلة والنار تكون عالية
واول ما الرز يشرب مايته بقلبه كويس عشان ميتلسعش من تحت
وبوطي النار عليه
وحوالى ربع ساعه او تلت ساعة والرز بيكون خلص 
وجاهز ع التقديم

وبألف هنا :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 التعليقات:

إرسال تعليق