skip to main
|
skip to sidebar
:: مطبخ نونى ::
الصفحة الرئيسية
. . .
عندنا هتلاقى اسهل واحلى واشهى الوصفات مع مطبخ نونى
الاقسام
اشغال يدوية
(1)
قسم أكلات الفائزين فى مسابقة احسن أكلة
(1)
قسم الارز
(7)
قسم الاسماك والبحريات
(11)
قسم الأطباق الرئيسية
(5)
قسم الأكلات الموفرة
(6)
قسم الحلويات
(7)
قسم الشوربات
(1)
قسم الطيور
(5)
قسم اللحوم
(3)
قسم المشروبات والمثلجات
(2)
قسم المعجنات والسندوتشات
(4)
قسم المقبلات
(5)
قسم المكرونات
(1)
قسم النصائح المنزلية
(5)
الارشيف
◄
2014
(12)
◄
يوليو
(1)
◄
مارس
(2)
◄
فبراير
(2)
◄
يناير
(7)
▼
2013
(48)
▼
ديسمبر
(22)
كبدة مشوية
فول بالسجق والفلفل الألوان
بيض بالسجق والخضروات
مكرونة سباجيتي بالكبدة
حواوشى اسكندراني
نصائح مطبخية مفيدة جدا
قهوة بالبندق
سلات البطاطس بالفراخ ومكرونه بالوايت صوص
سمك سنجاري بمكعبات البطاطس بخلطة من اختراعي
شوربة لسان عصفور بطعم الأندومي
الرز الملون
فتة الشاورما السورى بالتومية
ايس كريم شيكولاته ومانجا بالفول السوداني
رز بالشعرية
كفتة فراخ مشوية وكفتة لحمة مشوية وبرجر مشوي ( مشاوي )
سمك بربوني مقلي
سمك غطيان موسي مقلي
فراخ بانيه كرسبي
بيض عيون بالزيتون والفلفل الاخضر
فول بالتوم
سمان مشوى
كنافة بالجمبري
◄
نوفمبر
(26)
فول بالتوم
10:37 ص
| التسميات:
قسم الأكلات الموفرة
فول بالتوم
الطريقة :
بنفرم توم بالكسبرة الناشفة وننزله فى طاسه مع شوية زيت او سمنة بيبقى احلى كتير بالسمنة
ونخلى التومة تدبل بس
وبعدين ننزل كيس فول عليها
ونحط الملح والفلفل والكمون
ونقدمه
وبألف هنا وشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق
رسالة أحدث
رسالة أقدم
الصفحة الرئيسية
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
0 التعليقات:
إرسال تعليق