ايس كريم شيكولاتة ومانجا بالفول السوداني
الطريقة :
اولا أيس كريم الشيكولاتة
حطيت علبه دريم بتاعه الايس كريم فى بولة وهيا بتبقى بودر وبضيف عليها
كوب لبن متلج وتكاتي بقا في الايس كريم بضيف قطع شيكولاته جلاكسى وبضرب الخليط كله كويس جدا بالمضرب الكهربائى
لمدة متقلش عن 3 دقايق
وبعدين بحط الخليط فى علبة بلاستيك وبحط العلبة في الفريزر لمدة لا تقل عن ساعتين
وثانيا أيس كريم المانجا
بنحط علبه دريم بتاعه ايس كريم المانجا فى بولة وبنضيف عليها كوب لبن ساقع متلج
ونضرب الخليط كويس بالمضرب الكهربائى
وبعدين بنحط الخليط فى علبه بلاستيك وندخله التلاجة لمدة لا تقل عن ساعتين
ووقت التقديم بنقدمه فى كاسات مع رش شوية من المكسرات او الفول السودانى
على وش بولات الايس كريم
وبكده تكون خلصت
وألف هنا :)
0 التعليقات:
إرسال تعليق