سلات البطاطس بالفراخ ومكرونه بالوايت صوص
من مطبخ العضوة Nesma Atef
الطريقة :
الاول الفراخ:
*التتبيله:ملح+فلفل+ليمون+بابريكا+سماق+صويا صوص+مسطرده+مايونيز+جوزة الطيب
*الطريقه:
-بتبل الفراخ لمدة ساعتين ونحضر طاسه نجط فيها زيت زيتون ونسخنه
-ننزل الفراخ تاخد صدمة وتاخد لون ذهبى
-ننزل عليها بالمشروم ونقلب دقيقه وبعدين الفلفل الالوان والبصل بس بلاش نخليهم يدبلو اوى واخر حاجه الزيتون ولو فيه تتبيله باقيه بنحطها عليهم فى الاخر ونقلب تقلبتين ونطفى
-نيجى لسلات البطاطس عباره عن بطاطس مبشور ونحطها على كلينكس وننشفها كويس ونحط عليها معلقة نشا
-هنجيب 2 مصفاه احجامهم ورا بعض بنحط البطاطس بطريقه عشوائيه فى المصفاه الكبيره ونكبس بالصغيره وننزلها فى زيت غزير وهنطلها هنلاقيها اخدت الشكل ده
وقدمتها مع مكرونه بالوايت صوص
يارب تعجبكم
0 التعليقات:
إرسال تعليق