الفلفل الأخضر المقلي في الخل بدل الزيت



الفلفل الأخضر المقلي في الخل بدل الزيت


الطريقة :

بحط شوية زيت ف طاسة وعليهم توم مفروم بالملح والفلفل والكمون والكزبرة الناشفة

وبعدين لما يبدأ لون التوم يبقى اصفر شوية اضيف عليه طماطم متقطعة مكعبات صغيره

واقلبهم كويس مع بعض وبعدين اضيف للتوم خل

وبعدين اكون غاسلة الفلفل الأخضر كويس جدا وبعدين انزله ع التوم والخل ف الطاسة

واغطي عليه شوية واقلبه شوية

بيطلع جميل جدا وفيه لحم وطري ومش بيتحرق زي اللي بيتقلي في الزيت

وبقدمه وانزل صوص الخل والتوم عليه

وبألف هنا وشفا :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 التعليقات:

إرسال تعليق