الرز بقطع الفراخ والكاري


الرز بقطع الفراخ والكاري


الطريقة :

بنجيب بصلة مبشورة ناعمة ونشوحها فى شوية زيت فى الحلة وبعدين اول ما تبتدي تدبل بنزل عليها قطع الفراخ واقلبها كويس واضيف عليهم فلفل اخضر شرايح واحط عليها شوية كارى وبهارات فراخ وملح وفلفل
وبعدين بكون غاسله الرز كويس وانزله على الفراخ عشان اقلبهم مع بعض والرز ياخد من طعم الفراخ
وبعدين اضيف الماية للرز 
انا بحط مقدار الرز اد مقدار المايه
وبضيف ملح للرز بس اخلى بالى عشان كنت حاطه ملح علي قطع الفراخ
واسيبه على نار عاليه واغطيه لحد ما الرز يشرب مايته وبعدين اوطى عليه
ومش بياخد وقت زي الرز العادي 
وبيخلص وبيتقدم 
وبألف هنا :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 التعليقات:

إرسال تعليق