سمك شبار ابيض صيادية ( بلطي )



سمك شبار ابيض صيادية ( بلطي )

الطريقة :

بنجيب حلة ونحط فيها شوية زيت وبعدين نضيفلها بصله مفرومة ناعم ونحمر البصله ف الزيت لحد ما لونها يبقى بني 
وخلوا بالكوا عشان متتحرقش منكوا
وبعدين بضفلها كوبايه ماية واخد البصلة المتحمرة بالماية ف الكبة عشان اعصرها كويس وتبقى ناعمة
وبعدين بنزلها تاني فى الحلة
واضفلها كوبايه ماية تانية ولو عايزة تزودي ماية زودي مفيش مشكلة
وبعدين بحط السمكة اللى هعملها واضفلها شوية ملح وفلفل وكمون
واغطى عليها واوطى النار 
وبتخلص ف حوالى 5 دقايق عشان السمك مش بياخد وقت
وبنقدمها فى بولة ونعصر عليها لمونة
وبكدة الطبق خلص
وألف هنا :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 التعليقات:

إرسال تعليق