شوربة الجمبري بالكريمة والكاري




شوربة الجمبري بالكريمة والكاري




الطريقة:



بنجيب حلة ونحط فيها شوية زيت وننزل علي الزيت توم مفروم مبهر بالملح والفلفل والكمون والكزبرة الخضرة
وبعدين بنقلبه كويس لحد ما يدبل بس ويطلع ريحة وننزل عليه الجمبرى ويكون مغسول كويس ومتقشر ومعاه حوالى 5 جمبريات بقشرهم عشان يدونا الطعم كويس
ونضيف عليهم كاري وكمون وبعدين بنقلبهم لحد ما يغيروا لونهم بس
ونضيف حوالى كوبايتين ماية او حسب الرغبة
ومعلقه كريمة لباني ومعلقة دقيق 
ونقلب وبعدين نضيف الملح والفلفل بس نخلى بالنا عشان احنا حطينا فى الاول مع التوم ملح فنضيف الملح ونشوف الطعم محتاج ولا لا
وفى الاخر خالص نضيف شوية بقدونس وشبت بيفرقوا بجد فى الطعم
ونسيب الشوربة تاخد غلوة واحدة ونطفى عليها 
لأن الجمبري بيستوى بسرعة جدا
ونعصر عليه لمونة
ونقدمه فى بولة 
وبالهنا والشفتشي :D


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 التعليقات:

إرسال تعليق