بتنجان مدئلج أو مدحرج وفلفل اخضر مقلي في الخل والتوم


بتنجان مدئلج أو مدحرج وفلفل اخضر مقلي في الخل والتوم

طريقة البتنجان المدئلج المحشى بالتوم المفروم
الطريقة:

بجيب البتنجان الرفيع واغسله كويس جدا واشيل الجزء اللى فوق اللى هيا الزرعه دى

وافتحله شق بالسكينة من جنب واحد بالطول

وبعد ما اخلص فتح كل البتنجان

انزله ف الزيت ف طاسه يتقلي نص قلية

وبعدين بطلعه من الطاسة يتصفى من الزيت وبعدين احشيه توم مفروم بالملح والفلفل والكمون والكزبرة الناشفة والفلفل الأخضر الحراق بيكون التوم مفروم بكل التوابل دى ومعاهم الفلفل الرفيع الحراق

وبعدين يتقدم بألف هنا

طريقة الفلفل الأخضر المقلي بالخل والتوم

 الطريقة :

بحط شوية زيت ف طاسة وعليهم توم مفروم بالملح والفلفل والكمون والكزبرة الناشفة

وبعدين لما يبدأ لون التوم يبقى اصفر شوية اضيف عليه طماطم متقطعة مكعبات صغيره

واقلبهم كويس مع بعض وبعدين اضيف للتوم خل

وبعدين اكون غاسلة الفلفل الأخضر كويس جدا وبعدين انزله ع التوم والخل ف الطاسة

واغطي عليه شوية واقلبه شوية

بيطلع جميل جدا وفيه لحم وطري ومش بيتحرق زي اللي بيتقلي في الزيت

وبقدمه وانزل صوص الخل والتوم عليه

وبألف هنا وشفا :)

 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 التعليقات:

Unknown يقول...

ياااااغتتتتتتى ع اللمونه الكميله دى هههههههههههههه تسلم ايدك يا نونى

إرسال تعليق