رز بالكبد والقوانص والكارى
الطريقة :
بجيب بصله متوسطة وبفرمها ف الكبة مع فلفل اسود وكمون وكارى وكركم وبعدين بجيب حلة وبحط فيها شوية زيت وبنزل فيهم البصله المفرومة واقليها ف الزيت لحد ما تدبل وبعدين بنزل عليها الكبد والقوانص بكون مقطعاهم وغسلاهم كويس بالمايه والخل وبشوحهم شوية ف البصله وبعدين بنزل عليهم الرز المغسول بقلبه معاهم عشان ياخد الطعم واللون بتاع الكارى وبعدين بضيف الماية عليهم ( انا بحط مقدار الرز نفس مقدار الماية ) وبعد ما الرز يشرب مايته بوطي عليه ولما يتسوي بقدمه
وبالهنا
بجيب بصله متوسطة وبفرمها ف الكبة مع فلفل اسود وكمون وكارى وكركم وبعدين بجيب حلة وبحط فيها شوية زيت وبنزل فيهم البصله المفرومة واقليها ف الزيت لحد ما تدبل وبعدين بنزل عليها الكبد والقوانص بكون مقطعاهم وغسلاهم كويس بالمايه والخل وبشوحهم شوية ف البصله وبعدين بنزل عليهم الرز المغسول بقلبه معاهم عشان ياخد الطعم واللون بتاع الكارى وبعدين بضيف الماية عليهم ( انا بحط مقدار الرز نفس مقدار الماية ) وبعد ما الرز يشرب مايته بوطي عليه ولما يتسوي بقدمه
وبالهنا
0 التعليقات:
إرسال تعليق